Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4243
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุภัตรา โอกระโทก | - |
dc.date.accessioned | 2014-01-13T11:55:26Z | - |
dc.date.available | 2014-01-13T11:55:26Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4243 | - |
dc.format.extent | 4304885 bytes | - |
dc.format.extent | 1425612 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | ไก่--การเลี้ยง | en |
dc.subject | ไก่--อาหาร | en |
dc.subject | ไข่ไก่--การเพิ่มผลผลิต | en |
dc.title | ผลของการใช้กากมันสำปะหลังหมักด้วยเชื้อรา Aspergillus oryzae เพื่อเป็นอาหารในไก่ไข่ | en |
dc.title.alternative | Effects of using Aspergillus oryzae fermented cassava pulp as feed in laying hens | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Fulltext.pdf | 4.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.