Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4243
Title: | ผลของการใช้กากมันสำปะหลังหมักด้วยเชื้อรา Aspergillus oryzae เพื่อเป็นอาหารในไก่ไข่ |
Other Titles: | Effects of using Aspergillus oryzae fermented cassava pulp as feed in laying hens |
Authors: | สุภัตรา โอกระโทก |
Keywords: | ไก่--การเลี้ยง;ไก่--อาหาร;ไข่ไก่--การเพิ่มผลผลิต |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4243 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Fulltext.pdf | 4.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.