Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4243
Title: ผลของการใช้กากมันสำปะหลังหมักด้วยเชื้อรา Aspergillus oryzae เพื่อเป็นอาหารในไก่ไข่
Other Titles: Effects of using Aspergillus oryzae fermented cassava pulp as feed in laying hens
Authors: สุภัตรา โอกระโทก
Keywords: ไก่--การเลี้ยง;ไก่--อาหาร;ไข่ไก่--การเพิ่มผลผลิต
Issue Date: 2556
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4243
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdf4.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.