Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4200
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อริญา ลาภโคกสูง | - |
dc.date.accessioned | 2014-01-13T08:28:16Z | - |
dc.date.available | 2014-01-13T08:28:16Z | - |
dc.date.issued | 2555 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4200 | - |
dc.format.extent | 4039001 bytes | - |
dc.format.extent | 1751307 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | เอนไซม์ | en |
dc.subject | ข้าว | en |
dc.subject | อะมิโลเพคติน | en |
dc.title | ผลของปริมาณอะมิโลสและโครงสร้างอะมิโลเพคตินในสตาร์ชข้าวพันธุ์ต่างๆ ต่อการเกิดแป้งทนต่อการย่อยของเอนไซม์ชนิดที่3 | en |
dc.title.alternative | Effects of amylose content and amylopectin structure of different starch varieties on resistant starch type III formation | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 1.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.94 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.