Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4200
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอริญา ลาภโคกสูง-
dc.date.accessioned2014-01-13T08:28:16Z-
dc.date.available2014-01-13T08:28:16Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4200-
dc.format.extent4039001 bytes-
dc.format.extent1751307 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectเอนไซม์en
dc.subjectข้าวen
dc.subjectอะมิโลเพคตินen
dc.titleผลของปริมาณอะมิโลสและโครงสร้างอะมิโลเพคตินในสตาร์ชข้าวพันธุ์ต่างๆ ต่อการเกิดแป้งทนต่อการย่อยของเอนไซม์ชนิดที่3en
dc.title.alternativeEffects of amylose content and amylopectin structure of different starch varieties on resistant starch type III formationen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ1.71 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.94 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.