Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4175
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุนทรี เจริญพร-
dc.date.accessioned2013-11-22T10:24:03Z-
dc.date.available2013-11-22T10:24:03Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4175-
dc.format.extent3337798 bytes-
dc.format.extent174344 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectข้าว--วิจัยen
dc.subjectข้าวen
dc.subjectข้าว--กายวิภาคen
dc.titleข้าวขึ้นรูปด้วยกระบวนการเอกซ์ทรูชันen
dc.title.alternativeReformed rice using extrusionen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตร์มหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdf170.26 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdf3.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.