Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4175
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุนทรี เจริญพร | - |
dc.date.accessioned | 2013-11-22T10:24:03Z | - |
dc.date.available | 2013-11-22T10:24:03Z | - |
dc.date.issued | 2555 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4175 | - |
dc.format.extent | 3337798 bytes | - |
dc.format.extent | 174344 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | ข้าว--วิจัย | en |
dc.subject | ข้าว | en |
dc.subject | ข้าว--กายวิภาค | en |
dc.title | ข้าวขึ้นรูปด้วยกระบวนการเอกซ์ทรูชัน | en |
dc.title.alternative | Reformed rice using extrusion | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตร์มหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | 170.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Fulltext.pdf | 3.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.