Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4160
Title: | Effects of castration and supplementation of Pueraria mirifica on growth performance, carcass quality and odorant fatty acids in goat meat |
Other Titles: | ผลของการตอน และการเสริมกวาวเครือขาวต่อประสิทธิภาพการเจริญเติบโต คุณภาพซาก และกรดไขมันให้กลิ่นในเนื้อแพะ |
Authors: | Thanatsamonwan Phonmun |
Keywords: | Meat goat;Castration;Pueraria mirifica;Odorant fatty acids |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | School of Animal Production Technology. Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4160 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | 124.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Fulltext.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.