Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4160
Title: Effects of castration and supplementation of Pueraria mirifica on growth performance, carcass quality and odorant fatty acids in goat meat
Other Titles: ผลของการตอน และการเสริมกวาวเครือขาวต่อประสิทธิภาพการเจริญเติบโต คุณภาพซาก และกรดไขมันให้กลิ่นในเนื้อแพะ
Authors: Thanatsamonwan Phonmun
Keywords: Meat goat;Castration;Pueraria mirifica;Odorant fatty acids
Issue Date: 2012
Publisher: School of Animal Production Technology. Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4160
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdf124.99 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.