Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4122
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorAchara Lukkananukool-
dc.date.accessioned2013-11-08T06:28:29Z-
dc.date.available2013-11-08T06:28:29Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4122-
dc.format.extent1684715 bytes-
dc.format.extent295453 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherSchool of Animal Production Technology. Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technology.en
dc.subjectForage sourcesen
dc.subjectFeeding regimesen
dc.subjectRumen fermentationen
dc.subjectMeat Qualityen
dc.subjectSheep meaten
dc.titleEffects of forage sources and feeding regimes on rumen fermentation, nutrition digestibility and goat meat Qualityen
dc.title.alternativeผลของแหล่งอาหารหยาบ และระบบการให้อาหาร ต่อกระบวนการหมักในรูเมน การย่อยได้ของโภชนะ และคุณภาพเนื้อของแพะen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameDoctor of Philosophy-
dc.degree.levelDoctoral Degree-
dc.degree.disciplineAnimal Production Technology-
dc.degree.grantorSuranaree University of Technology-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstact.pdf288.53 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdf1.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.