Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4089
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพิษณุ สุขแก้ว-
dc.date.accessioned2013-11-07T06:46:55Z-
dc.date.available2013-11-07T06:46:55Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4089-
dc.format.extent1560959 bytes-
dc.format.extent573316 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectกระเทียมen
dc.subjectอัลลิซินen
dc.subjectธาตุอาหารen
dc.subjectreen
dc.titleผลของธาตุอาหาร อายุเก็บเกี่ยวและสภาพการเก็บรักษาต่อปริมาณอัลลิซินในกระเทียม (Allium sativum L.)en
dc.title.alternativeEffects of plant nutrients, harvesting stages storage conditions on allicin content in garlic (Allium sativum L.)en
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตร์มหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineสาขาเทคโนโลยีการผลิตพืช-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdf559.88 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.