Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4079
Title: รายงานการวิจัยการใช้ยีสต์จากกระเพาะโคเสริมในอาหารสัตว์ต่อการลดความเป็นพิษของสารพิษจากเชื้อราในไก่กระทง
Other Titles: Utilization of Ruminal Yeast Added to Diet to Reduce Toxicity of Toxin from Fungi in Broilers
Authors: วิศิษฐิพร สุขสมบัติ
พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์
Keywords: กระเพาะโค;สารพิษจากเชื้อราในไก่กระทง
Issue Date: 2554
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-303-49-24-10
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4079
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT3-303-49-24-10-Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.