Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4018
Title: รายงานการวิจัยการศึกษาการผลิตแอซิโตน-บิวทานอล-เอทานอล (เอบีอี) จากมันสำปะหลังโดยกระบวนการหมัก
Other Titles: Acetone-Butanol-Ethanol (ABE) Production from Cassava by Fermentation process
Authors: สุนทร กาญจนทวี
อภิชัย สาวิสิทธิ์
Keywords: แอซิโตน;บิวทานอล;เอทานอล;มันสำปะหลัง
Issue Date: 2555
Publisher: สาขาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-304-50-24-30
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4018
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext SUT3-304-50-24-30.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.