Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4014| Title: | รายงานการวิจัยสารลดแรงตึงผิวชีวภาพจากการหมักผลเชอร์รี่เปรี้ยว |
| Other Titles: | Biosurfactant from sour cherry (Prunus cerasus L.) conventional fermentation |
| Authors: | ปิยะวรรณ กาสลัก รัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์ |
| Keywords: | แรงตึงผิวชีวภาพ;การหมักผลเชอร์รี่เปรี้ยว |
| Issue Date: | 2553 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-53-12-33 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4014 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Fulltext SUT3-305-53-12-33.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 28.51 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.