Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4014
Title: | รายงานการวิจัยสารลดแรงตึงผิวชีวภาพจากการหมักผลเชอร์รี่เปรี้ยว |
Other Titles: | Biosurfactant from sour cherry (Prunus cerasus L.) conventional fermentation |
Authors: | ปิยะวรรณ กาสลัก รัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์ |
Keywords: | แรงตึงผิวชีวภาพ;การหมักผลเชอร์รี่เปรี้ยว |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-53-12-33 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4014 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext SUT3-305-53-12-33.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 28.51 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.