Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4014
Title: รายงานการวิจัยสารลดแรงตึงผิวชีวภาพจากการหมักผลเชอร์รี่เปรี้ยว
Other Titles: Biosurfactant from sour cherry (Prunus cerasus L.) conventional fermentation
Authors: ปิยะวรรณ กาสลัก
รัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์
Keywords: แรงตึงผิวชีวภาพ;การหมักผลเชอร์รี่เปรี้ยว
Issue Date: 2553
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-53-12-33
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4014
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext SUT3-305-53-12-33.pdfเอกสารฉบับเต็ม28.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.