Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4003| Title: | รายงานการวิจัยการปรับปรุงคุณภาพของกากมันสำปะหลังเพื่อเป็นแหล่งพลังงานทางเลือกใหม่สำหรับไก่เนื้อ |
| Other Titles: | Improving Cassava Pulp Quality as an Alternative Energy Source for Broilers |
| Authors: | สุทิศา เข็มผะกา วิทธวัช โมฬี สุรินทร บุญอนันธนสาร เฉลิมชัย หอมตา |
| Keywords: | ปรับปรุงคุณภาพของการมันสำปะหลัง;แหล่งพลังงานทางเลือกใหม่สำหรับไก่เนื้อ |
| Issue Date: | 2555 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-303-52-24-30 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4003 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| fulltextSUT3-303-52-24-30.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.84 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.