Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4003
Title: รายงานการวิจัยการปรับปรุงคุณภาพของกากมันสำปะหลังเพื่อเป็นแหล่งพลังงานทางเลือกใหม่สำหรับไก่เนื้อ
Other Titles: Improving Cassava Pulp Quality as an Alternative Energy Source for Broilers
Authors: สุทิศา เข็มผะกา
วิทธวัช โมฬี
สุรินทร บุญอนันธนสาร
เฉลิมชัย หอมตา
Keywords: ปรับปรุงคุณภาพของการมันสำปะหลัง;แหล่งพลังงานทางเลือกใหม่สำหรับไก่เนื้อ
Issue Date: 2555
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-303-52-24-30
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4003
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fulltextSUT3-303-52-24-30.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.