Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 975 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2549การปรับปรุงลักษณะทางเกษตร เปอร์เซ็นต์น้ำมันและผลผลิตของทานตะวันพันธุ์สังเคราะห์ภาคภูมิ ศรีหมื่นไวย
2549ผลของปุ๋ยทางใบและการปฏิบัติหลังการเก็บเกี่ยวต่อคุณภาพและอายุการปักแจกันของดอกเบญจมาศพันธุ์สุภาวดี ส่งศรีโรจน์
2545คู่มือวินิจฉัยโรคถั่วลิสงภาคสนามโสภณ วงศ์แก้ว
2538Off-flavors in foods : 2. Genetics and dietsKanok-Orn Intarapichet
2537Effects of catylelobium lanceolatum and shorea talura esetract on microorganisms and storage of meat at low temperaturesKanok-Orn Intarapichet
2538Off-flavors in foods : 1. Environment contaminationKanok-Orn Intarapichet
2539Off-flavors in foods : 3. chemical changesKanok-Orn Intarapichet
2546แมลงจุฑารัตน์ อรรถจารุสิทธิ์
2541การสำรวจสถานภาพและปัญหา ระบบการผลิตและปฎิบัติการหลังการเก็บเกี่ยวของผักและผลไม้ในเขตจังหวัดนครราชสีมายุวดี มานะเกษม; พรประภา ซ้อนสุข; มารินา เกตุทัต-คาร์นส์
2551รายงานการวิจัยการเพิ่มปริมาณ CLA (conjugated linoleic acid)ในเนื้อโคขุนโดยการเสริมน้ำมันถั่วเหลืองหรือเมล็ดฝ้ายในอาหารข้นสำหรับโคขุนวิศิษฐิพร สุขสมบัติ; พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์