Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Suranaree University of Technology
Search
Search:
All of DSpace
Institutes
Institute of Agricultural Technology
School of Animal Technology and Innovation
School of Biotechnology
School of Crop Production Technology
School of Food Technology
ส่งวิทยานิพนธ์เข้า SUTIR (Thesis Submission to SUTIR)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2548
รายงานการวิจัยสมบัติวิทยากระแสของไหลและโครงสร้างระดับจุลภาคของส่วนผสมพร้อมทำไอศครีมกะทิ
ศุกฤตย์ ไทยอุดม
2550
ผลของสัดส่วนไขมันต่อน้ำมันถั่วเหลืองและเวลาในการตีปั่นไอศกรีมต่อคุณภาพของไอศกรีมนม
ศุกฤตย์ ไทยอุดม
2548
เอกสารประกอบการสอนเรื่อง การประเมินผลทางประสาทสัมผัสของอาหาร
ศุกฤตย์ ไทยอุดม
2550
รายงานการวิจัยการพัฒนาสูตรไอศกรีมโดยใช้ไขมันและโปรตีนจากพืช
ศุกฤตย์ ไทยอุดม
2550
สารปนเปื้อนในอาหาร: สิ่งที่ผู้บริโภคชาวไทยหลีกเลี่ยงไม่ได้ จริงหรือ
ศุกฤตย์ ไทยอุดม
Discover
Subject
1
การพัฒนาสูตรไอศกรีม
1
การใช้ไขมันและโปรตีนจากพืช
1
คุณภาพ
1
ประสาทสัมผัส--การประเมินผล
1
สมบัติวิทยากระแสของไหล
1
สัดส่วนไขมันนมต่อน้ำมันถั่วเหลือง
1
สารปนเปื้อนในอาหาร
1
อาหาร--ประสาทสัมผัส
1
เวลาในการตีปั่นไอศกรีม
1
โครงสร้างระดับจุลภาค
.
next >
Date issued
3
2550
2
2548
Has File(s)
5
true