Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Suranaree University of Technology
Search
Search:
All of DSpace
Institutes
Institute of Agricultural Technology
School of Animal Technology and Innovation
School of Biotechnology
School of Crop Production Technology
School of Food Technology
ส่งวิทยานิพนธ์เข้า SUTIR (Thesis Submission to SUTIR)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2553
การยับยั้งการเจริญของจุลินทรีย์ก่อโรคในอาหารโดยแบคเทอริโอซินแบบหยาบซึ่งผลิตจากแบคทีเรียกรดแล็กติกที่คัดแยกได้จากผลิตภัณฑ์มะดันดอง
ณัฐธิดา จันทร์ประเสริฐ
2548
รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษาอิทธิพลของแป้งชนิดต่างๆ ที่มีผลต่อเนื้อสัมผัสของเส้นก๋วยเตี๋ยว
ณัฐธิดา จันทร์ประเสริฐ
;
อ้อยนภา แซ่ลิ้ม
;
นวพร ลาภส่งผล
Discover
Author
1
นวพร ลาภส่งผล
1
อ้อยนภา แซ่ลิ้ม
Subject
1
จุลินทรีย์
1
มะดันดอง
1
แบคทีเรียกรดแล็กติก
1
แป้ง
1
แป้งทำอาหาร
Date issued
1
2548
1
2553
Has File(s)
2
true