Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3985
Title: | รายงานการวิจัยการใช้เอนไซม์จากปลาและกล้าเชื้อแบคทีเรียในกระบวนการหมักน้ำปลา |
Other Titles: | The use of endogenous proteinase and bacterial starter cultures for fish sauce fermentation |
Authors: | จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล สุรีลักษณ์ รอดทอง |
Keywords: | เอนไซม์จากน้ำปลา;กล้าเชื้อแบคทีเรีย |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-49-24-16 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3985 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext SUT3-305-49-24-16.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.