Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3985
Title: รายงานการวิจัยการใช้เอนไซม์จากปลาและกล้าเชื้อแบคทีเรียในกระบวนการหมักน้ำปลา
Other Titles: The use of endogenous proteinase and bacterial starter cultures for fish sauce fermentation
Authors: จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล
สุรีลักษณ์ รอดทอง
Keywords: เอนไซม์จากน้ำปลา;กล้าเชื้อแบคทีเรีย
Issue Date: 2555
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-49-24-16
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3985
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext SUT3-305-49-24-16.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.