Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3976| Title: | การคงคุณภาพผักอบแห้งกึ่งสำเร็จรูปด้วยเทคนิคการอบแห้งแบบปั๊มความร้อน |
| Other Titles: | Maintaining Quality of Instant Dried Vegetable by Heat Pump Drying Technique |
| Authors: | เทวรัตน์ ทิพยวิมล |
| Keywords: | ผักอบแห้งกึ่งสำเร็จรูป;การอบแห้งแบบปั๊มความร้อน |
| Issue Date: | 2555 |
| Publisher: | สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรานรี |
| Series/Report no.: | SUT7-703-53-12-05 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3976 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Fulltext SUT7-703-53-12-05.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 4.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.