Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3976
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เทวรัตน์ ทิพยวิมล | - |
dc.date.accessioned | 2013-06-18T05:13:10Z | - |
dc.date.available | 2013-06-18T05:13:10Z | - |
dc.date.issued | 2555 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3976 | - |
dc.description.sponsorship | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี ปีงบประมาณ พ.ศ.2553 | en |
dc.format.extent | 4739608 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรานรี | en |
dc.relation.ispartofseries | SUT7-703-53-12-05 | en |
dc.subject | ผักอบแห้งกึ่งสำเร็จรูป | en |
dc.subject | การอบแห้งแบบปั๊มความร้อน | en |
dc.title | การคงคุณภาพผักอบแห้งกึ่งสำเร็จรูปด้วยเทคนิคการอบแห้งแบบปั๊มความร้อน | en |
dc.title.alternative | Maintaining Quality of Instant Dried Vegetable by Heat Pump Drying Technique | en |
dc.type | Research Reports | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext SUT7-703-53-12-05.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 4.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.