Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3976
Title: | การคงคุณภาพผักอบแห้งกึ่งสำเร็จรูปด้วยเทคนิคการอบแห้งแบบปั๊มความร้อน |
Other Titles: | Maintaining Quality of Instant Dried Vegetable by Heat Pump Drying Technique |
Authors: | เทวรัตน์ ทิพยวิมล |
Keywords: | ผักอบแห้งกึ่งสำเร็จรูป;การอบแห้งแบบปั๊มความร้อน |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรานรี |
Series/Report no.: | SUT7-703-53-12-05 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3976 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext SUT7-703-53-12-05.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 4.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.