Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3971
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorหทัยชนก นพจรูญศรี-
dc.date.accessioned2013-06-18T04:24:07Z-
dc.date.available2013-06-18T04:24:07Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3971-
dc.format.extent7655355 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectแคปปา-คาราจีแนนen
dc.subjectผลึกน้ำแข็งในไอศกรีมen
dc.subjectแป้งมันสำปะหลังen
dc.titleผลของปฏิสัมพันธ์ระหว่างแป้งมันสำปะหลังดัดแปรและแคปปา-คาราจีแนนต่อการตกผลึกของผลึกน้ำแข็งในไอศกรีมนมen
dc.title.alternativeThe effects of interaction between modified starches and kappa-carrageenan on ice recrystallization in milk ice creamen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.nameเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม7.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.