Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3969
Title: | ผลของการเพิ่มวิตามินซีและวิตามินอีในอาหารปลาดุกต่อการเพิ่มภูมิคุ้มกันโรคในสภาพการเลี้ยงที่อุณหภูมิน้ำต่ำลง |
Other Titles: | Dietary vitamin C and vitamin E prophylaxis in catfish in low-water temperature culture condition |
Authors: | สุรินทร บุญอนันธนสาร ภคนิจ คุปพิทยานันท์ |
Keywords: | วิตามินซี;วิตามินอี |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-303-49-24-04 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3969 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT3-303-49-24-04-Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.