Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3920
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปิยะวรรณ กาสลัก-
dc.contributor.authorลำไพร ศรีธรรมมา-
dc.contributor.authorชัยวัฒน์ คงมั่นกลาง-
dc.date.accessioned2013-03-25T07:03:52Z-
dc.date.available2013-03-25T07:03:52Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3920-
dc.description.sponsorshipได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี ปีงบประมาณ พ.ศ.2553en
dc.format.extent1345843 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.relation.ispartofseriesSUT3-305-53-12-16en
dc.subjectการปนเปื้อนจุลินทรีย์en
dc.subjectโลหะหนักen
dc.subjectอาหารปรุงสำเร็จen
dc.titleรายงานการวิจัยการเฝ้าระวังการปนเปื้อนจุลินทรีย์และโลหะหนักในอาหารปรุงสำเร็จเพื่อจำหน่ายในเขตจังหวัดนครราชสีมาen
dc.title.alternativeMicrobial and heavy metal contamination monitoring of ready to toto to eat food in Nakhon Ratchasima Provinceen
dc.typeResearch Reportsen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext SUT3-305-53-12-16.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.