Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3913| Title: | การลดกลิ่นไม่พึงประสงค์และเพิ่มคุณค่าทางโภชนาการของผลิตภัณฑ์ถั่วหมัก โดยใช้การ Bacillus subtilis เป็นกล้าเชื้อในการหมัก |
| Other Titles: | Decreasing of undesirable aroma compound and valuating nutritional fermented soybean by the use of Bacillus subtilis as fermentation starter culture |
| Authors: | ปิยะวรรณ กาสลัก รัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์ |
| Keywords: | การควบคุมกลิ่น;ถั่วหมัก |
| Issue Date: | 2553 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-53-12-05 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3913 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Fulltext SUT3-305-53-12-05.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 99.28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.