Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3913
Title: การลดกลิ่นไม่พึงประสงค์และเพิ่มคุณค่าทางโภชนาการของผลิตภัณฑ์ถั่วหมัก โดยใช้การ Bacillus subtilis เป็นกล้าเชื้อในการหมัก
Other Titles: Decreasing of undesirable aroma compound and valuating nutritional fermented soybean by the use of Bacillus subtilis as fermentation starter culture
Authors: ปิยะวรรณ กาสลัก
รัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์
Keywords: การควบคุมกลิ่น;ถั่วหมัก
Issue Date: 2553
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-53-12-05
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3913
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext SUT3-305-53-12-05.pdfเอกสารฉบับเต็ม99.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.