Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3878
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สิริลักษณ์ แสวงผล | - |
dc.date.accessioned | 2013-01-24T07:53:31Z | - |
dc.date.available | 2013-01-24T07:53:31Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3878 | - |
dc.format.extent | 10010430 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | ผักสลัดตัดแต่ง | en |
dc.subject | บรรจุภัณฑ์ปรับแต่งบรรยากาศ | en |
dc.title | ความสัมพันธ์ระหว่างการเปลี่ยนแปลงคุณภาพกับอัตราการหายใจของผักสลัดตัดแต่งพร้อมบริโภคภายใต้สภาวะการเก็บรักษาด้วยบรรจุภัณฑ์ปรับแต่งบรรยากาศ | en |
dc.title.alternative | The relationship between quality changes and respiration rate of fresh-cut vegetable salad stored under modified atmosphere package | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 9.78 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.