Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3872
Title: Selection and identification of extremely halophilic bacteria producing proteinases and volatile compounds in fish sauce
Other Titles: การคัดเลือกและระบุชนิดของแบคทีเรียชอบเกลือสูงที่สร้างโปรติเนสและสารระเหยในน้ำปลา
Authors: Sirinya Pongjanla
Keywords: Fish sauce;α-Amino group content;Starter culture;Volatile compounds;Extremely alophilic bacteria;bacteria
Issue Date: 2011
Publisher: School of Food Technology. Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technology.
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3872
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fulltext.pdfFulltext2.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.