Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3835
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorJirayus Woraratphoka-
dc.date.accessioned2013-01-21T09:16:17Z-
dc.date.available2013-01-21T09:16:17Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3835-
dc.format.extent9236582 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherSchool of Biology Institute of Science Suranaree University of Technologyen
dc.subjectLocal Thai Vegetableen
dc.subjectPhenolic compoundsen
dc.subjectAntioxidanten
dc.subjectCell deathen
dc.titleThe antioxidation, proliferation and apoptosis effects of some local Thai vegetable extracts on human cancer cell linesen
dc.title.alternativeผลการต้านออกซิเดชัน การเพิ่มจำนวน และการตายแบบอะพอพโทซิสของสารสกัดผักพื้นบ้านไทยบางชนิดต่อเซลล์สายพันธ์มะเร็งของมนุษย์en
dc.typeThesisen
dc.degree.nameEnvironmental Biology-
dc.degree.levelDoctoral-
dc.degree.disciplineDoctor of Philosophy-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fulltext.pdfFulltext9.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.