Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3835
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Jirayus Woraratphoka | - |
dc.date.accessioned | 2013-01-21T09:16:17Z | - |
dc.date.available | 2013-01-21T09:16:17Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3835 | - |
dc.format.extent | 9236582 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | School of Biology Institute of Science Suranaree University of Technology | en |
dc.subject | Local Thai Vegetable | en |
dc.subject | Phenolic compounds | en |
dc.subject | Antioxidant | en |
dc.subject | Cell death | en |
dc.title | The antioxidation, proliferation and apoptosis effects of some local Thai vegetable extracts on human cancer cell lines | en |
dc.title.alternative | ผลการต้านออกซิเดชัน การเพิ่มจำนวน และการตายแบบอะพอพโทซิสของสารสกัดผักพื้นบ้านไทยบางชนิดต่อเซลล์สายพันธ์มะเร็งของมนุษย์ | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | Environmental Biology | - |
dc.degree.level | Doctoral | - |
dc.degree.discipline | Doctor of Philosophy | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fulltext.pdf | Fulltext | 9.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.