Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3835
Title: | The antioxidation, proliferation and apoptosis effects of some local Thai vegetable extracts on human cancer cell lines |
Other Titles: | ผลการต้านออกซิเดชัน การเพิ่มจำนวน และการตายแบบอะพอพโทซิสของสารสกัดผักพื้นบ้านไทยบางชนิดต่อเซลล์สายพันธ์มะเร็งของมนุษย์ |
Authors: | Jirayus Woraratphoka |
Keywords: | Local Thai Vegetable;Phenolic compounds;Antioxidant;Cell death |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | School of Biology Institute of Science Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3835 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fulltext.pdf | Fulltext | 9.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.