Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3821
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนราพร ดาลัย-
dc.date.accessioned2012-04-19T05:02:17Z-
dc.date.available2012-04-19T05:02:17Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3821-
dc.format.extent2871998 bytes-
dc.format.extent2278550 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectแป้งข้าวเจ้าen
dc.subjectข้าว--การเก็บรักษาen
dc.titleการเก็บรักษาและการใช้ความร้อนชั้นชั้นต่อสมบัติทางเคมีและกายภาพของข้าวและแป้งข้าวen
dc.title.alternativeStorage and hydrothermal treatments on physical and chemical properties of milled rice and flouren
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ2.23 MBAdobe PDFView/Open
FullText.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.8 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.