Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3821
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นราพร ดาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2012-04-19T05:02:17Z | - |
dc.date.available | 2012-04-19T05:02:17Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3821 | - |
dc.format.extent | 2871998 bytes | - |
dc.format.extent | 2278550 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | แป้งข้าวเจ้า | en |
dc.subject | ข้าว--การเก็บรักษา | en |
dc.title | การเก็บรักษาและการใช้ความร้อนชั้นชั้นต่อสมบัติทางเคมีและกายภาพของข้าวและแป้งข้าว | en |
dc.title.alternative | Storage and hydrothermal treatments on physical and chemical properties of milled rice and flour | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 2.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
FullText.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.