Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3821
Title: การเก็บรักษาและการใช้ความร้อนชั้นชั้นต่อสมบัติทางเคมีและกายภาพของข้าวและแป้งข้าว
Other Titles: Storage and hydrothermal treatments on physical and chemical properties of milled rice and flour
Authors: นราพร ดาลัย
Keywords: แป้งข้าวเจ้า;ข้าว--การเก็บรักษา
Issue Date: 2553
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3821
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ2.23 MBAdobe PDFView/Open
FullText.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.8 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.