Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3715
Title: Potentiality of lactic acid bacteria for L-lactic acid production from tapioca starch
Other Titles: ศักยภาพของแบคทีเรียกรดแล็กติกในการผลิตกรดแอล--แล็กติกจากแป้งมันสำปะหลัง
Authors: Yubon Pikul-ngoen
Keywords: Lactic acid bacteria;Tapioca starch;Biopolymer
Issue Date: 2010
Publisher: School of Microbiology Institute of Science Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3715
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract737.74 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext12.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.