Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3599
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุรีย์พร บุญนา | - |
dc.date.accessioned | 2011-07-11T06:33:06Z | - |
dc.date.available | 2011-07-11T06:33:06Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3599 | - |
dc.format.extent | 1354739 bytes | - |
dc.format.extent | 135379 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | แป้งข้าว | en |
dc.subject | แป้ง | en |
dc.subject | เอนไซม์ | en |
dc.subject | แป้งสตาร์ช | en |
dc.title | ผลของสภาวะการบ่มและวิธีการแยกน้ำต่อการเกิดแป้งทนต่อการย่อยของแป้งข้าว | en |
dc.title.alternative | Effect of aging conditions and dehydration methods on resistant starch formation of rice starch | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 132.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.32 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.