Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3586
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ณัฐธิดา จันทร์ประเสริฐ | - |
dc.date.accessioned | 2011-07-05T16:04:34Z | - |
dc.date.available | 2011-07-05T16:04:34Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3586 | - |
dc.format.extent | 5236340 bytes | - |
dc.format.extent | 95164 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | แบคทีเรียกรดแล็กติก | en |
dc.subject | มะดันดอง | en |
dc.subject | จุลินทรีย์ | en |
dc.title | การยับยั้งการเจริญของจุลินทรีย์ก่อโรคในอาหารโดยแบคเทอริโอซินแบบหยาบซึ่งผลิตจากแบคทีเรียกรดแล็กติกที่คัดแยกได้จากผลิตภัณฑ์มะดันดอง | en |
dc.title.alternative | Growth inhibition of foodborne pathogens by crude bacteriocin produced from lactic acid bacteria isolated from pickled Garcinia schomburgkiana pierre products | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstract.pdf | บทคัดย่อ | 92.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 5.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.