Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3586
Title: | การยับยั้งการเจริญของจุลินทรีย์ก่อโรคในอาหารโดยแบคเทอริโอซินแบบหยาบซึ่งผลิตจากแบคทีเรียกรดแล็กติกที่คัดแยกได้จากผลิตภัณฑ์มะดันดอง |
Other Titles: | Growth inhibition of foodborne pathogens by crude bacteriocin produced from lactic acid bacteria isolated from pickled Garcinia schomburgkiana pierre products |
Authors: | ณัฐธิดา จันทร์ประเสริฐ |
Keywords: | แบคทีเรียกรดแล็กติก;มะดันดอง;จุลินทรีย์ |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3586 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstract.pdf | บทคัดย่อ | 92.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 5.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.