Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3574
Title: Selection of lactic acid bacteria for d-lactic acid production from cassava starch
Other Titles: การคัดเลือกแบคทีเรียกรดแล็กติกเพื่อการผลิตกรดดี-แล็กติกจากแป้งมันสำปะหลัง
Authors: Sudarat Pramkaew
Keywords: D-lactic acid production;Lactic acid bacteria;Cassava starch
Issue Date: 2010
Publisher: School of Microbiology. Institute of Science Suranaree University of Technology.
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3574
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfAbstract85.96 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfFulltext10.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.