Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3565
Title: พันธุ์และผลของสารชักนำต่อปริมาณ puerarin ในรากสะสมอาหารของกวาวเครือขาว (pueraria candollei grah. var. mirifica (airy shaw et suvatabandhu) niyomdham) และฤทธิ์ของสารสกัดกวาวเครือขาวในการต้านอนุมูลอิสระ
Other Titles: Variety and the effect of elicitors on puerarin in the tuberous root of white kwao krua (pueraria candollei grah. var. mirifica (airy shaw et suvatabandhu) niyomdham) and its antioxidant activity
Authors: สุพินญา บุญมานพ
Keywords: สารต้านอนุมูลอิสระ;กวาวเครือขาว
Issue Date: 2553
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3565
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfบทคัดย่อ927.29 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.77 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.