Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3565
Title: | พันธุ์และผลของสารชักนำต่อปริมาณ puerarin ในรากสะสมอาหารของกวาวเครือขาว (pueraria candollei grah. var. mirifica (airy shaw et suvatabandhu) niyomdham) และฤทธิ์ของสารสกัดกวาวเครือขาวในการต้านอนุมูลอิสระ |
Other Titles: | Variety and the effect of elicitors on puerarin in the tuberous root of white kwao krua (pueraria candollei grah. var. mirifica (airy shaw et suvatabandhu) niyomdham) and its antioxidant activity |
Authors: | สุพินญา บุญมานพ |
Keywords: | สารต้านอนุมูลอิสระ;กวาวเครือขาว |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3565 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstract.pdf | บทคัดย่อ | 927.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.