Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3529| Title: | เอกสารประกอบการสอนวิชา 305411 เทคโนโลยีอาหารหมักดอง |
| Other Titles: | Food fermentation technology |
| Authors: | ปิยะวรรณ กาสลัก |
| Keywords: | อาหารหมักดอง;เทคโนโลยีการหมักอาหาร |
| Issue Date: | 2552 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Description: | โครงการหนึ่งอาจารย์หนึ่งผลงาน ประจำปี 2552 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3529 |
| Appears in Collections: | เอกสารประกอบการสอน (Teaching Publications) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| teaching52-12.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 55.86 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.