Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3500
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศิวัฒ ไทยอุดม | - |
dc.contributor.author | ธิดาวัลย์ โพธิ์จิตร | - |
dc.date.accessioned | 2011-05-11T11:03:14Z | - |
dc.date.available | 2011-05-11T11:03:14Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3500 | - |
dc.description.sponsorship | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.format.extent | 7098410 bytes | - |
dc.format.extent | 167755 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.relation.ispartofseries | SUT3-305-50-24-27 | en |
dc.subject | ไอศกรีม | en |
dc.subject | โครงสร้างโปรตีน | en |
dc.title | รายงานการวิจัยการเปลี่ยนแปลงโครงสร้างระดับจุลภาคและคุณภาพของส่วนผสมพร้อมทำไอศกรีมโดยสารช่วยการรวมตัวของน้ำและน้ำมันและโปรตีน | en |
dc.title.alternative | Microstructural and quality changes in ice cream mix as affected by emulsifiers and milk proteins | en |
dc.type | Research Reports | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT3-305-50-24-27_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 163.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
SUT3-305-50-24-27.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 6.93 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.