Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3500| Title: | รายงานการวิจัยการเปลี่ยนแปลงโครงสร้างระดับจุลภาคและคุณภาพของส่วนผสมพร้อมทำไอศกรีมโดยสารช่วยการรวมตัวของน้ำและน้ำมันและโปรตีน |
| Other Titles: | Microstructural and quality changes in ice cream mix as affected by emulsifiers and milk proteins |
| Authors: | ศิวัฒ ไทยอุดม ธิดาวัลย์ โพธิ์จิตร |
| Keywords: | ไอศกรีม;โครงสร้างโปรตีน |
| Issue Date: | 2553 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-50-24-27 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3500 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SUT3-305-50-24-27_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 163.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
| SUT3-305-50-24-27.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 6.93 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.