Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3500
Title: รายงานการวิจัยการเปลี่ยนแปลงโครงสร้างระดับจุลภาคและคุณภาพของส่วนผสมพร้อมทำไอศกรีมโดยสารช่วยการรวมตัวของน้ำและน้ำมันและโปรตีน
Other Titles: Microstructural and quality changes in ice cream mix as affected by emulsifiers and milk proteins
Authors: ศิวัฒ ไทยอุดม
ธิดาวัลย์ โพธิ์จิตร
Keywords: ไอศกรีม;โครงสร้างโปรตีน
Issue Date: 2553
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-50-24-27
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3500
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT3-305-50-24-27_abstract.pdfบทคัดย่อ163.82 kBAdobe PDFView/Open
SUT3-305-50-24-27.pdfเอกสารฉบับเต็ม6.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.