Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3484
Title: รายงานการวิจัยการผลิตและการใช้แบคทีริโอซินและแลคติกแอซิดแบคทีเรียสำหรับผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์
Other Titles: Production and utilization of bacteriocins and lactic acid bacteria for meat products
Authors: กนกอร อินทราพิเชฐ
สุพิชญา จันทะชุม
Keywords: ผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์;แลคติกแอซิด;แบคทีเรีย;แบคทีริโอซิน;จุลินทรีย์ในอาหาร
Issue Date: 2553
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT 3-305-45-24-18
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3484
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT 3-305-45-24-18.pdfเอกสารฉบับเต็ม84.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.