Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3484| Title: | รายงานการวิจัยการผลิตและการใช้แบคทีริโอซินและแลคติกแอซิดแบคทีเรียสำหรับผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์ |
| Other Titles: | Production and utilization of bacteriocins and lactic acid bacteria for meat products |
| Authors: | กนกอร อินทราพิเชฐ สุพิชญา จันทะชุม |
| Keywords: | ผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์;แลคติกแอซิด;แบคทีเรีย;แบคทีริโอซิน;จุลินทรีย์ในอาหาร |
| Issue Date: | 2553 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT 3-305-45-24-18 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3484 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SUT 3-305-45-24-18.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 84.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.