Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3482| Title: | รายงานการวิจัย resveratrol และ phenolic compounds ขององุ่นและไวน์ผลิตในมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี: การศึกษาเชิงคุณภาพและสุขภาพ |
| Other Titles: | Resveratrol and other phenolic compounds of grapes and wines produced at Suranaree University of Technology: studies on qualities and health aspects |
| Authors: | กนกอร อินทราพิเชฐ กรกช อินทราพิเชฐ |
| Keywords: | การปลูกองุ่น;การผลิตไวน์;องุ่น;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Issue Date: | 2553 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT 3-305-46-36-19 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3482 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SUT 3-305-46-36-19.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 77.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.