Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3482
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กนกอร อินทราพิเชฐ | - |
dc.contributor.author | กรกช อินทราพิเชฐ | - |
dc.date.accessioned | 2011-04-29T09:43:03Z | - |
dc.date.available | 2011-04-29T09:43:03Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3482 | - |
dc.description.sponsorship | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.format.extent | 78871700 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.relation.ispartofseries | SUT 3-305-46-36-19 | en |
dc.subject | การปลูกองุ่น | en |
dc.subject | การผลิตไวน์ | en |
dc.subject | องุ่น | en |
dc.subject | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.title | รายงานการวิจัย resveratrol และ phenolic compounds ขององุ่นและไวน์ผลิตในมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี: การศึกษาเชิงคุณภาพและสุขภาพ | en |
dc.title.alternative | Resveratrol and other phenolic compounds of grapes and wines produced at Suranaree University of Technology: studies on qualities and health aspects | en |
dc.type | Research Reports | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT 3-305-46-36-19.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 77.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.