Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3479
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVason Boonterm-
dc.date.accessioned2011-04-29T09:41:05Z-
dc.date.available2011-04-29T09:41:05Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3479-
dc.format.extent18915506 bytes-
dc.format.extent128355 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherSchool of Biotechnology. Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technologyen
dc.subjectAnthocyaninen
dc.subjectPhenolic compoundsen
dc.subjectMalvidinen
dc.subjectCabernet sauvignonen
dc.titleEffects of nitrogen and potassium fertilizing and cluster thinning on quality and anthocyanin contents of cabernet sauvignon grape and wineen
dc.title.alternativeอิทธิพลของการให้ปุ๋ยไนโตรเจน โปแตสเซียม และการตัดแต่งช่อองุ่นต่อคุณภาพและปริมาณแอนโทไซยานินในผลและไวน์ขององุ่นสายพันธุ์คาร์เบอร์เน ซอวียองen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameDoctor of Philosophy-
dc.degree.levelDoctoral Degree-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract125.35 kBAdobe PDFView/Open
Thesis.pdfFulltext18.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.