Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3479
Title: Effects of nitrogen and potassium fertilizing and cluster thinning on quality and anthocyanin contents of cabernet sauvignon grape and wine
Other Titles: อิทธิพลของการให้ปุ๋ยไนโตรเจน โปแตสเซียม และการตัดแต่งช่อองุ่นต่อคุณภาพและปริมาณแอนโทไซยานินในผลและไวน์ขององุ่นสายพันธุ์คาร์เบอร์เน ซอวียอง
Authors: Vason Boonterm
Keywords: Anthocyanin;Phenolic compounds;Malvidin;Cabernet sauvignon
Issue Date: 2010
Publisher: School of Biotechnology. Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3479
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract125.35 kBAdobe PDFView/Open
Thesis.pdfFulltext18.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.