Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3461
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | มณฑารพ ยมาภัย | - |
dc.date.accessioned | 2011-04-27T07:40:10Z | - |
dc.date.available | 2011-04-27T07:40:10Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3461 | - |
dc.description.sponsorship | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.format.extent | 44343534 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | กากมะพร้าว | en |
dc.subject | พรีไบโอติก | en |
dc.subject | เอนไซม์ | en |
dc.title | รายงานการวิจัยการพัฒนาเอนไซม์เพื่อใช้ในการผลิตพรีไบโอติกจากกากมะพร้าว | en |
dc.title.alternative | Improvement of enzyme for prebiotics production from copra | en |
dc.type | Research Reports | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT 3-304-50-24-25.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 43.3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.