Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3436
Title: | ผลของสารชักนำต่อผลผลิตและปริมาณไอโซฟลาโวนอยด์ของหัวกวาวเครือขาว [pueraria candollei grah. var. mirifica (airy shaw et suvatabandhu) niyomdham] และฤทธิ์ของสารในการลดระดับน้ำตาลในเลือดของหนูแรท (rattus norvegicus) |
Other Titles: | The effect of elicitors on yeild and isoflavonoids in the tuberous root of white kwao krua [pueraria candollei grah. var. mirifica (airy shaw et. suvatabandhu) niyomdham] and hypoglycemic effect on rats (rattus norvegicus) |
Authors: | บุญร่วม คิดค้า |
Keywords: | กวาวเครือขาว--การรักษาโรค;กวาวเครือขาว--สารประกอบ;กวาวเครือขาว--คุณสมบัติ |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3436 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstract all.pdf | บทคัดย่อ | 101.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 4.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.