Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3436
Title: ผลของสารชักนำต่อผลผลิตและปริมาณไอโซฟลาโวนอยด์ของหัวกวาวเครือขาว [pueraria candollei grah. var. mirifica (airy shaw et suvatabandhu) niyomdham] และฤทธิ์ของสารในการลดระดับน้ำตาลในเลือดของหนูแรท (rattus norvegicus)
Other Titles: The effect of elicitors on yeild and isoflavonoids in the tuberous root of white kwao krua [pueraria candollei grah. var. mirifica (airy shaw et. suvatabandhu) niyomdham] and hypoglycemic effect on rats (rattus norvegicus)
Authors: บุญร่วม คิดค้า
Keywords: กวาวเครือขาว--การรักษาโรค;กวาวเครือขาว--สารประกอบ;กวาวเครือขาว--คุณสมบัติ
Issue Date: 2551
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3436
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract all.pdfบทคัดย่อ101.02 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม4.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.