Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3436
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | บุญร่วม คิดค้า | - |
dc.date.accessioned | 2011-03-28T04:29:26Z | - |
dc.date.available | 2011-03-28T04:29:26Z | - |
dc.date.issued | 2551 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3436 | - |
dc.format.extent | 4753761 bytes | - |
dc.format.extent | 103446 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | กวาวเครือขาว--การรักษาโรค | en |
dc.subject | กวาวเครือขาว--สารประกอบ | en |
dc.subject | กวาวเครือขาว--คุณสมบัติ | en |
dc.title | ผลของสารชักนำต่อผลผลิตและปริมาณไอโซฟลาโวนอยด์ของหัวกวาวเครือขาว [pueraria candollei grah. var. mirifica (airy shaw et suvatabandhu) niyomdham] และฤทธิ์ของสารในการลดระดับน้ำตาลในเลือดของหนูแรท (rattus norvegicus) | en |
dc.title.alternative | The effect of elicitors on yeild and isoflavonoids in the tuberous root of white kwao krua [pueraria candollei grah. var. mirifica (airy shaw et. suvatabandhu) niyomdham] and hypoglycemic effect on rats (rattus norvegicus) | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรดุษฎีบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาเอก | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstract all.pdf | บทคัดย่อ | 101.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 4.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.