Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3415
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorมณฑารพ ยมาภัย-
dc.date.accessioned2011-03-06T11:45:31Z-
dc.date.available2011-03-06T11:45:31Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3415-
dc.description.sponsorshipได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.format.extent925817 bytes-
dc.format.extent32374153 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.relation.ispartofseriesSUT3-304-49-24-05en
dc.subjectเอนไซม์en
dc.subjectไคติเนสen
dc.subjectไคตินen
dc.subjectเปลือกกุ้งen
dc.titleรายงานการวิจัยการใช้เทคโนโลยีเอนไซม์เพื่อการเพิ่มมูลค่าของเหลือจากอุตสาหกรรมกุ้งen
dc.title.alternativeApplication of enzyme technology for value-added products from shrimpen
dc.typeResearch Reportsen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT 3-304-49-24-05.pdfเอกสารฉบับเต็ม31.62 MBAdobe PDFView/Open
SUT 3-304-49-24-05_abstract.pdfบทคัดย่อ904.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.