Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3415
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | มณฑารพ ยมาภัย | - |
dc.date.accessioned | 2011-03-06T11:45:31Z | - |
dc.date.available | 2011-03-06T11:45:31Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3415 | - |
dc.description.sponsorship | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.format.extent | 925817 bytes | - |
dc.format.extent | 32374153 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.relation.ispartofseries | SUT3-304-49-24-05 | en |
dc.subject | เอนไซม์ | en |
dc.subject | ไคติเนส | en |
dc.subject | ไคติน | en |
dc.subject | เปลือกกุ้ง | en |
dc.title | รายงานการวิจัยการใช้เทคโนโลยีเอนไซม์เพื่อการเพิ่มมูลค่าของเหลือจากอุตสาหกรรมกุ้ง | en |
dc.title.alternative | Application of enzyme technology for value-added products from shrimp | en |
dc.type | Research Reports | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT 3-304-49-24-05.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 31.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
SUT 3-304-49-24-05_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 904.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.