Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3415
Title: รายงานการวิจัยการใช้เทคโนโลยีเอนไซม์เพื่อการเพิ่มมูลค่าของเหลือจากอุตสาหกรรมกุ้ง
Other Titles: Application of enzyme technology for value-added products from shrimp
Authors: มณฑารพ ยมาภัย
Keywords: เอนไซม์;ไคติเนส;ไคติน;เปลือกกุ้ง
Issue Date: 2553
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-304-49-24-05
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3415
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT 3-304-49-24-05.pdfเอกสารฉบับเต็ม31.62 MBAdobe PDFView/Open
SUT 3-304-49-24-05_abstract.pdfบทคัดย่อ904.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.