Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3415
Title: | รายงานการวิจัยการใช้เทคโนโลยีเอนไซม์เพื่อการเพิ่มมูลค่าของเหลือจากอุตสาหกรรมกุ้ง |
Other Titles: | Application of enzyme technology for value-added products from shrimp |
Authors: | มณฑารพ ยมาภัย |
Keywords: | เอนไซม์;ไคติเนส;ไคติน;เปลือกกุ้ง |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-304-49-24-05 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3415 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT 3-304-49-24-05.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 31.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
SUT 3-304-49-24-05_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 904.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.