Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3411
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุนทร กาญจนทวี | - |
dc.date.accessioned | 2011-03-06T11:44:31Z | - |
dc.date.available | 2011-03-06T11:44:31Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3411 | - |
dc.description.sponsorship | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากสำนักงานคณะกรรมการวิจัยแห่งชาติ | en |
dc.format.extent | 1092700 bytes | - |
dc.format.extent | 56730892 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.relation.ispartofseries | SUT3-304-48-24-32 | en |
dc.subject | กรดแลคติค | en |
dc.subject | แป้งมันสำปะหลัง | en |
dc.subject | ยีสต์ | en |
dc.subject | เบียร์ | en |
dc.title | รายงานการวิจัยการศึกษาการผลิตกรดแลคติคจากแป้งมันสำปะหลังโดยเชื้อ lactococcus lactis เสริมด้วยสารสกัดยีสต์เหลือทิ้งจากโรงงานผลิตเบียร์ | en |
dc.title.alternative | Lactic acid production from cassava starch by lactococcus lactis supplemented with brewer's yeast extract | en |
dc.type | Research Reports | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT 3-304-48-24-32.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 55.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
SUT 3-304-48-24-32_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.